Dagbok för oss på Kennel Fedelm's

Dagbok för oss på Kennel Fedelm's

I stället för Nyheter

Eftersom det är något enklare att uppdatera en blogg så ska jag testa om det kan bli lite tätare uppdateringar från oss via denna än vad det har varit via Nyheterna.

Första helgen i november

2014Posted by Biggan Wed, November 05, 2014 08:06:29
Ja så har vi passerat första helgen i November och vad har hänt sedan sist då tro??

Sooth, har varit med husse o hjälpt till på en del jakter, vilket hon sköter med den äran den gamla damen.

Asta, har varit och tränat med Marcus och han har kommit rejält långt med henne, de har startat på ETT prov där hon sin vana trogen ballade ur på slutet, så det blev noll.

Ellen, har startat på två prov o startat på SM, ingen placering någon gång. Det blir än det ena än det andra. Får se hur länge Mr P fortsätter starta henne.

Enya, har oxå startat på prov EN gång och det gick bra till på slutet då hon gick efter fågel, vilket man ju inte får göra. Lite mer träning så ska det nog bli bra med henne, hon jobbar på ett nära och trevligt sätt så att det finns där är vi övertygade om.

Märta, har startat på Spanielderbyt o det gick riktigt bra, hon hade ett jättebra första släpp, där hon fick upp en kanin, tyvärr gick det inte att skuta, kaninen hade inte blivit så mycket till mat då, men skytten fick i alla fall iväg ett skott som markering, så stadga både på vilt och skott testades. Domarna var så nöjda så hon fick en andra chans, det var det inte alla som fick. I det andra släppet fanns det inget vilt alls så Märta mattades snabbt av och vi var färdiga för idag. Men vilket förstasläpp hon presterade, det kan en glad o nöjd matte leva på länge.

Bella, som bor i Norge, har varit på jaktanlagsprov och gick igenom med nästan full pott, 59 av 60 möjliga poäng. Grattis Thor Erik, vilket team ni är, nu är ni klara för att prova på fältproven. smiley

Tills nästa gång, allesammans, kör så det ryker smiley

Bilder från Derby och SM helgen finns här