Dagbok för oss på Kennel Fedelm's

Dagbok för oss på Kennel Fedelm's

I stället för Nyheter

Eftersom det är något enklare att uppdatera en blogg så ska jag testa om det kan bli lite tätare uppdateringar från oss via denna än vad det har varit via Nyheterna.

Domarens Pris på Gotland

2015Posted by Biggan Wed, November 25, 2015 11:43:37
I helgen som var (fredag den 20 November) startade jag Märta i Öppenklass på Gotland det gick kanonbra fram till den sista skälvande sekunden, då hon stöter en fasantupp som hon går efter en bit, innan denna fadäs hade hon gått två släpp som gick jättebra. Så det blev en NOLLA till o samla på.

Pertti startade Enya på lördagen men det gick inte alls.

På lördag kväll är det den traditionella Supén när prissättningen talas om och det är alltid lika kul. Kuligast blev det i år då det visar sig att Märta gjort så bra ifrån sig så hon tilldelades Domarens Pris. Priset är ett Vandringspris och instiftades i sept 1980, det lyder ungefär såhär:

Priset är ett domarens pris till den hund, oavsett klass, som domaren skulle vilja äga och jaga över. Det kan vara en helt färdig hund eller en hund som visar sådana kvalitéer att domaren skulle vilja arbeta vidare med den. Hunden behöver inte ha gått till pris.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.